Menu

Medical Representative | Field Sale

Location: Ludhiana, Punjab

Category: Counter Sales Jobs

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License

More info about this Medical Representative - Field Sale... Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. IGP Mediventure pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. IGP Mediventure pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. IGP Mediventure pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Indo german pharmacia. E-166 transport nagar lucknow.

8. What are the timings of this job?

Ans. IGP Mediventure pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website