Medical Representative
Promote Products To Doctors And Generate Business Follow-Up With Chemist & Distributors. Collection Of Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Medical Representative Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CUREC PHARMA will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CUREC PHARMA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CUREC PHARMA does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. CUREC PHARMA expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VIDHYADHAR NAGAR.
8. What are the timings of this job?
Ans. CUREC PHARMA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday