Menu

Medical Representative Sales

Location: Modinagar, Uttar Pradesh

Category: Counter Sales Jobs

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Corporate Tie Ups, B2C, Distributor, B2B, License | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike

More info about this Medical Representative Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Hygiea Health Remedies Pvt.Lmt. will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Hygiea Health Remedies Pvt.Lmt. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Hygiea Health Remedies Pvt.Lmt. expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Corporate tie ups, Distributor, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Hygiea Health Remedies Pvt.Lmt. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-11 SEC-23 SANJAY NAGAR GHAZIABAD.

8. What are the timings of this job?

Ans. Hygiea Health Remedies Pvt.Lmt. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website