Job Description
More info about this Micro Biology Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SOHAM ENTERPRISE will provide a salary in the range of 15500 INR to 17500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SOHAM ENTERPRISE expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SOHAM ENTERPRISE does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SOHAM ENTERPRISE expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7+/1/1,CHHAVNIWALA COMPOUND, NR.SAGAR DYEING, DANU TEXTILE ROAD, BEHRAMPURA,AHMEDABAD-380022.
8. What are the timings of this job?
Ans. SOHAM ENTERPRISE expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Micro Biology position is now open for candidates interested in the Fresher Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Fresher Jobs is a plus.
