Job Description
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-R-4, 4th Floor, Korum Mall, Eastern Express Highway, Samata Nagar, Thane West, Thane 400606..
8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Mis Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Thane offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
