Job Description
Mis Executive
S
Sai Shyam Traders
Delhi
Apply on WorkIndia.in
1+ hours ago
₹11T–₹15T a month
Full–time
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Internet Surfing, MS Word, > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Email, Computer
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Shyam Traders will provide a salary in the range of 11000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Shyam Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Shyam Traders expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sai Shyam Traders expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: WZ 23A Aasalatpur, Near A2 20+, Janakpuri, NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Shyam Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The MIS Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Dehli offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
