Mis Executive
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, Computer, Email | MS Power Point, Advanced Excel, MS Word, Internet Surfing, > 30 WPM Typing Speed
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RapiPay Fintech Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RapiPay Fintech Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5 Are there any unique skills required for this job?
Ans. RapiPay Fintech Private Limited expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. RapiPay Fintech Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Building number 2 solitaire park andheri east.
8. What are the timings of this job?
Ans. RapiPay Fintech Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday