Menu

MIS Executive

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: MIS Executive

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Advanced Excel, MS Word

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Fortune Credit Capital Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?

Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Ms word.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Parel East..

8. What are the timings of this job?

Ans. Fortune Credit Capital Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website