Job Description
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mihir Infinite Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mihir Infinite Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mihir Infinite Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mihir Infinite Services Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 801 , 8th floor , Sunrise Business Park,Kisan Nagar road no 16,
Wagle estate, Thane West 400 604..
8. What are the timings of this job?
Ans. Mihir Infinite Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The MIS Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.