Job Description
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: We looking a candidates for Mumbai Loaction.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yewale Amruttulya Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Mis Executive position is now open for candidates interested in the Customer Care Executive sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Customer Care Executive is a plus.
