Job Description
Mobile Technician
G
Ghanshyam electrical and repairing center
Noida, Uttar Pradesh
Apply on WorkIndia.in
8 hours ago
₹10T–₹12T a month
Full–time
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Part.
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GC58+C+8, Sector 141, Noida, Uttar Pradesh 201305.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Mobile Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Noida offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
