Job Description
More info about this North Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zaika restaurant will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zaika restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zaika restaurant expects the candidate to have the following skills: Commi1, Commi2, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Zaika restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: borivali west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Zaika restaurant expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM -11:00PM | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The North Indian Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
