North Indian Cook
Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Restaurant Experience
More info about this North Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chawaad Adda will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chawaad Adda expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chawaad Adda expects the candidate to have the following skills: North indian, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Chawaad Adda expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Greater Noida Delhi ncr.
8. What are the timings of this job?
Ans. Chawaad Adda expects the candidate to work for the following hours: 6:00 AM - 4:00 PM | Monday to Sunday