Job Description
Ans. You can expect a minimum salary of 10,000 INR and can go up to 20,000 INR. The salary offered will depend on your skills, experience and performance in the interview.
2. What is the eligibility criteria to apply for this job?
Ans. The candidate should have completed Diploma degree and people who have 0 to 31 years are eligible to apply for this job. You can apply for more jobs in Pune to get hired quickly.
3. Is there any specific skill required for this job?
Ans. The candidate doesn’t need to have English language skills and sound communication skills for this job.
4. Who can apply for this job?
Ans. Both Male and Female candidates can apply for this job.
5. Is it a work from home job?
Ans. Yes, it’s a work from home job and can be done online. You can explore and apply for other work from home jobs in Pune at apna.
6. Are there any charges or deposits required while applying for the role or while joining?
Ans. No work-related deposit needs to be made during your employment with the company.
7. How can I apply for this job?
Ans. Go to the apna app and apply for this job. Click on the apply button and call HR directly to schedule your interview.
8. What is the last date to apply?
Ans. The last date to apply for this job is 20-Oct-2026.
For more details, download apna app and find jobs in Pune. Through apna, you can find jobs in 74 cities across India. Join NOW
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Nurse position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
