Job Description
More info about this Nursing Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Seva Sai Nursing will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Seva Sai Nursing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Seva Sai Nursing does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rz 36A, Gali Number 1 and Dabri Palam Road, Vijay Enclave, Delhi - 110045 (Near Dwarka Sector 1).
8. What are the timings of this job?
Ans. Seva Sai Nursing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report this listing
Seva Sai Nursing
More jobs at Seva Sai Nursing
See web results for Seva Sai Nursing
FeedbackLearn more
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Nursing Assistant position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
