Job Description
More info about this Office Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Coimbatore Premier Industries will provide a salary in the range of +000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, File and paperwork management, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SF no 434 6 th Cross Thaneerpandal BR Puram Industrial Estate Coimbatore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Admin position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Tamil Nadu offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
