Job Description
More info about this Office Boy / Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Education World will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Education World expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Education World does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Education World expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-1, H.IG. Colony, LIG Main Road, R.S.S. Nagar, Opp. Jain Mithai Bhandar (JMB), Indore (MP) - 455001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Education World expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Boy | Helper position is now open for candidates interested in the 12th Pass Jobs sector. This role in Dewas offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in 12th Pass Jobs is a plus.
