Job Description
More info about this Office Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajeev Classes Edtech Private Limited will provide a salary in the range of 7000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajeev Classes Edtech Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajeev Classes Edtech Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6/1/1E Anil Mitra Road Ballygunge Near South Point High School, Kolkata, West Bengal 70001+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rajeev Classes Edtech Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Boy Kolkata position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
