Job Description
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally
More info about this Office Coordinator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VARAHI INTERNATIONAL will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VARAHI INTERNATIONAL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VARAHI INTERNATIONAL expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. VARAHI INTERNATIONAL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NH NO 8
NARODA
AHMEDABAD
OPPOSITE NARODA RAILWAY STATION.
8. What are the timings of this job?
Ans. VARAHI INTERNATIONAL expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Sunday Tuesday weekoff
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Coordinator position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Bilasiya offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
