Job Description
Rs. 13000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Maduravoyal
Working Hours :
+:00 AM - 7.00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
To Handle The Client And Coordinate With The Team To Follow Up The Client. Basic Excel, MS Word, Quality Control, Stock Management, Record Management, Manage Operations, > 30 WPM Typing Speed, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email
More info about Office Executive - Back Office Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Patterns Furnishing will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Patterns Furnishing expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Patterns Furnishing expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Manage operations, Ms power point, Ms word, Quality control, Record management, Stock management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Maduravoyal EB office.
8. What are the timings of this job?
Ans. Patterns Furnishing expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 7.00 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Executive - Back Office position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
