Job Description
More info about this Office Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Abstract Solution will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Abstract Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Abstract Solution expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Stock management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Abstract Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5/+4, Bhagwati Niket, Near ETV Rajasthan, Bhawani Singh Lane, Bhawani Singh Rd, C Scheme, Bais Godam, Jaipur, Rajasthan 302007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Abstract Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Executive | Back Office position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
