Job Description
More info about this Office Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ram shyam glass will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ram shyam glass expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ram shyam glass expects the candidate to have the following skills: Stock management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tatibandh puliya ke pass bhilai road raipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ram shyam glass expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Executive | Back Office position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Raipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
