Job Description
Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Chhoti Pahari
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Must Have Bike Customer Dealing Face To Face Multitasking Work In Office.
More info about Office Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Asv engineering will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Asv engineering expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Asv engineering does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Foodmart agro engineering near bhootnath more byepass patna.
8. What are the timings of this job?
Ans. Asv engineering expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Manager position is now open for candidates interested in the Office Assistant Jobs sector. This role in Patna offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Office Assistant Jobs is a plus.
