Job Description
More info about this Ola / Uber Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Satijaa Motor will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Satijaa Motor expects the desired candidate to have the following educational requirement < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Satijaa Motor expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Satijaa Motor expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Satija motor driving school....Shop no 2 market number 1 sector 7 R k puram NEW DELHI.
8. What are the timings of this job?
Ans. Satijaa Motor expects the candidate to work for the following hours: 7am to 7pm| Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Ola | Uber Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
