Job Description
More info about this Ola / Uber Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Thunder Tour & Travels will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Thunder Tour & Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Thunder Tour & Travels expects the candidate to have the following skills: Company, Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Thunder Tour & Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gandhi path west , vaishali nagar , Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Thunder Tour & Travels expects the candidate to work for the following hours: 8 am - 7pm | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Ola | Uber Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Rajasthan offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
