Job Description
More info about this Online Retail Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Qubist will provide a salary in the range of 5000 INR to 6500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Qubist expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Qubist expects the candidate to have the following skills: Facebook admanager, Google adwords, Seo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +/11 3rd flr poddar mansion vanka mohalla kolbhat lane chira bazar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Qubist expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 3:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Online Retail position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
