Job Description
More info about this Online Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sayona Offsets Hub will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sayona Offsets Hub expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sayona Offsets Hub expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Google adwords, Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sayona Offsets Hub expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B/8/H/1 kankurgachi road KOLKATA 700054.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sayona Offsets Hub expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Online Sales Executive position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
