Menu

Operations Executive

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Operations Executive Jobs

Responsible For Managing Day To Day Operations Of Security Agency Work. Can Deploy And Arrange Security Guards. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Manage Operations

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. HIPRA SECURITY will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. HIPRA SECURITY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. HIPRA SECURITY expects the candidate to have the following skills: Manage operations.

6. How much experience is required for this job?

Ans. HIPRA SECURITY expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HIPRA SECURITY, B-10/4, Rushabhdevnagar, Adinathnagar, Odhav, Ahmedabad (Gujarat)-380038.

8. What are the timings of this job?

Ans. HIPRA SECURITY expects the candidate to work for the following hours: ALL WEEK DAYS

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website