Job Description
More info about this Packaging Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd will provide a salary in the range of 11600 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shibpur H8CM+83J, Ram Krishnapore, Choura Bustee, Shibpur, Howrah, West Bengal 711316.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pan Hr Solution Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 3 sift PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Packaging Boy position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in baniban offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
