Menu

Paper Match

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Teacher Jobs

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Graduate

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Bais Godam

Working Hours :

10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Ollection Of Exam Papers.Making Guess Papers For Studentsmaking Paper Match With The Help Of Azad One Week Series.Ma (Bed)Net / Phd Qualifiedproficient In Mobile Operation, Net Surfing, Pdf Scan.Well Disciplinedbe Technically Proficientgood Analytical Power. Languages : Hindi, English

More info about Paper Match Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Ajaymeru Publication will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Ajaymeru Publication expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Ajaymeru Publication expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 10-B, Sharma Colony Ext., Near Mangal Manch, Hawa Sadak, Bais Godam, Jaipur 302007.

8. What are the timings of this job?

Ans. Ajaymeru Publication expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website