Menu

Part Time Delivery Jobs In Zomoto E|

Location: Narsapur, Telangana

Category: Delivery Boy Jobs

We Are Hiring For Food Delivery Boys, Earn Up To 30000 To 50000 Per Month. Flexible Timings Any Time Login And Logout, Joining Today Limited Vacancy, If You Are Interested Call Us For More Information. Documents Required: Aadhar Card Pan Card Bank Passbook Bike Mandatory Special Incentives Daily Weekly Monthly Joining Bonus Up To 6000. License | Should Have : Bike

More info about this Part Time Delivery Jobs In Zomoto E... Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. zomato expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dwaraka Nagar Visakapatnam.

8. What are the timings of this job?

Ans. zomato expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website