Job Description
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Punjabi Bagh
Working Hours :
0+:00 am - +:00pm | Monday to Saturday
Additional Info
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about Personal Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hot Plate Centre will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: East punjabi bagh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - +:00pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Personal Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
