Personal Driver
Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Personal Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: company baug kanpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Astro Tel Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday