Job Description
More info about this Personal Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swastik corporation will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swastik corporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swastik corporation does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Swastik corporation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House no -A-16hqriom nagar soc behind aarogyam hospital adajan surat.
8. What are the timings of this job?
Ans. Swastik corporation expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Personal Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Surat offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
