Job Description
Personal Driver
M
Mordec Global Private Limited
Thane, Maharashtra
Apply
10 hours ago
₹15T–₹20T a month
Full–time
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Personal Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mordec Global Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mordec Global Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mordec Global Private Limited expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mordec Global Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wagle Estate, Thane west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mordec Global Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Personal Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Thane offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
