Job Description
More info about this Pharma Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. C G Marketing PVT LTD will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. C G Marketing PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. C G Marketing PVT LTD expects the candidate to have the following skills B2b, Bike, Distributor, Fmcg, License, Medical.
6. How much experience is required for this job?
Ans. C G Marketing PVT LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address CG Marketing Pvt Ltd Global Logistics Park,Unit No.01 , Building No.B.Survey 26/1 House No.B/13+, Village Janwal Taluka- Bhiwandi-NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. C G Marketing PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Pharma Field Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Alibag offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
