Job Description
Rs. 13000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Vidhyadhar Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Telemarketing For Pharmaceuticals Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Pharmaceutical Sales And Marketing Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Medieos lifesciences will provide a salary in the range of 13000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Medieos lifesciences expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Medieos lifesciences does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Medieos lifesciences expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101,bandu nagar, sikar road, Vidhyadhar Nagar Jaipu Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Medieos lifesciences expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Pharmaceutical Sales And Marketing position is now open for candidates interested in the Digital Marketing Expert Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Digital Marketing Expert Jobs is a plus.
