Job Description
More info about this Pharmacy Counter Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pharma Hub will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pharma Hub expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pharma Hub expects the candidate to have the following skills: Medicine.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pharma Hub expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jms Crosswalk mall sector +3 Gurgaon 122001 near Yaduvanshi School.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pharma Hub expects the candidate to work for the following hours: 10 Am to + pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Pharmacy Counter Salesman position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Dhankot offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
