Job Description
More info about this Photocopy Machine Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Papilon Printing Press will provide a salary in the range of 6000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Papilon Printing Press expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Papilon Printing Press does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Saurav Ganguly Avenue, Kalipark, P.O. Rajarhat Gopalpur, Kolkata - 700136, Opposite Rajarhat Gopalpur Post Office, Near Bablatala Crossing.
8. What are the timings of this job?
Ans. Papilon Printing Press expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Photocopy Machine Operator position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
