Menu

Php Wordpress Developer

Location: Patna, Bihar

Category: Android Developer Jobs

Salary Range :

Rs. 10000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Graduate

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Kankarbagh Road

Working Hours :

0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info

Wordpress And Php Based Website Development Based On Requirements, Write, Test, Maintain And Debug. Web | Skills Needed : PHP

More info about Php Wordpress Developer Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Digit24 Intelligent Computing Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Digit24 Intelligent Computing Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Digit24 Intelligent Computing Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Php, Web.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Digit24 Intelligent Computing Pvt. Ltd. 504, 5th Floor, Radhe Shree Building, Above KFC, Kanakarbagh Main Road, Patna - 800020.

8. What are the timings of this job?

Ans. Digit24 Intelligent Computing Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website