Job Description
Rs. 25000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Kamothe
Working Hours :
3 PM - 8 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Deliver In-Depth Lessons On Specialized Subjects, Fostering Understanding And Critical Thinking. Create Assessments And Provide Feedback To Support Student Progress. Engage In Curriculum Development And Classroom Innovation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Languages : Hindi, English
More info about Physics Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Forecaster coaching classes and pre school will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Forecaster coaching classes and pre school expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Forecaster coaching classes and pre school expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Forecaster coaching classes and pre school expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st floor Juhi Garden, Near kamothe police Station, sector-7, kamothe.
8. What are the timings of this job?
Ans. Forecaster coaching classes and pre school expects the candidate to work for the following hours: 3 PM - 8 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Physics Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
