Job Description
Rs. 14000 - Rs. 1+000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Perungalathur
Working Hours :
Fixable shift
Additional Info
Picker Packer Staff Needed.
More info about Picker / Packer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yashika Facility And Manpower Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 14000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yashika Facility And Manpower Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yashika Facility And Manpower Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over chennai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yashika Facility And Manpower Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: Fixable shift.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Picker / Packer position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
