Pizza Maker
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) expects the candidate to have the following skills: Continental, Fast food.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VIP road Zirakpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. ADAA Enterprises (chicago pizza) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday