Job Description
Rs. +000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Panvel
Working Hours :
8:30 AM - 2:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Teach Foundational Skills To Young Learners As Per Given Lesson Plans. Use Engaging Activities To Nurture Creativity And Curiosity. Monitor Progress And Collaborate With Parents For Overall Development. Art & Craft, Nursery | Languages : English
More info about Preschool Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Firstcry Intellitots Preschool New Panvel will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Firstcry Intellitots Preschool New Panvel expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Firstcry Intellitots Preschool New Panvel expects the candidate to have the following skills: Art & craft, English, Nursery.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Firstcry Intellitots Preschool,Sector 11, New Panvel, mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Firstcry Intellitots Preschool New Panvel expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 2:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Preschool Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
