Job Description
Responsible For Pressing, Ironing Clothes. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Press Man Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BHERUNATH DRY CLEANING will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BHERUNATH DRY CLEANING expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BHERUNATH DRY CLEANING does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. BHERUNATH DRY CLEANING expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gaam, Khadiya, Shela, Gujarat 380058.
8. What are the timings of this job?
Ans. BHERUNATH DRY CLEANING expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Press Man position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Shela offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
