Job Description
More info about this Private Chef (Female) - Vip Client Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Private -Vip Client will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Private -Vip Client expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Private -Vip Client expects the candidate to have the following skills: Continental, Head chef, Non veg, Restaurant experience, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Private -Vip Client expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Worli, Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Private -Vip Client expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Private Chef |Female| | Vip Client position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
