Job Description
More info about this Private Company Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Harish Patil will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Harish Patil expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Harish Patil expects the candidate to have the following skills: Collection management, Company, Driving, Private big car, Recovery operations.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AHMEDABAD gujarth | 25 minutes from Ashok Vatika station by Share Auto.
8. What are the timings of this job?
Ans. Harish Patil expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Private Company Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Shela offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
