Job Description
Private Company Driver
B
B I S F Facility Services
Mumbai, Maharashtra
Apply
18 hours ago
₹24T–₹30T a month
Full–time
Drive Company'S Car. Private Car
More info about this Private Company Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B I S F Facility Services will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B I S F Facility Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B I S F Facility Services expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Marol location..
8. What are the timings of this job?
Ans. B I S F Facility Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Private Company Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
