Job Description
More info about this Process Co Ordinator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bright Brain Marketing Technologies Llp will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bright Brain Marketing Technologies Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bright Brain Marketing Technologies Llp expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Churchgate.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bright Brain Marketing Technologies Llp expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Friday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Process Co Ordinator position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
