Job Description
Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Turbhe
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Develop And Deliver Training Programs To Enhance Employee Skills And Productivity. Assess Training Needs, Design Content, And Track Progress. Use Innovative Methods To Ensure Impactful Learning Experiences. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Hindi
More info about Process Trainer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DBS Mintek Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DBS Mintek Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DBS Mintek Pvt Ltd. expects the candidate to have the following skills: Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. DBS Mintek Pvt Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ARIHANT AURA B-TOWER 6TH FLOOR OPPOSITE TO TURBHE RAILWAY STATION,NAVI MUMBAI.
8. What are the timings of this job?
Ans. DBS Mintek Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Process Trainer position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
